Kategorie eshopu

Smokey eyes paletka – party líčení

Pro milovnice kouřového líčení jsou paletky očních stínů jako stvořené. Obsahují totiž spoustu odstínů sestavených od nejsvětlejší až po nejtmavší.

Pro milovnice kouřového líčení jsou paletky očních stínů jako stvořené. Obsahují totiž spoustu odstínů sestavených od nejsvětlejší až po nejtmavší. Práce s nimi je tak mnohem snazší, stačí barvy nanést podle toho, jak jdou za sebou a kouřové líčení očí je na světě. Důležitá je také dostatečná pigmentace. Profusion paletka smokey eyes obsahuje vysoce pigmentované oční stíny. Jedním dotykem naberete na štětec a přenesete stín na oči v jeho plné intenzitě.

profusion smokey eyes palet

Značka Profusion je známá tím, že nabízí velmi kvalitní a profesionální kosmetiku. Jinak tomu není ani u jejich paletek, které mají skladné a praktické balení. Nechybí v nich jak zrcátko, tak i štětec. Ten je dokonce oboustranný, takže v něm máte jak štětec na aplikaci očního stínu, tak i část na precizní stínování. Jemný chlup zaručí pohodlnou práci a také zabrání tomu, aby oční stíny při nabírání příliš prášily.

profusion smokey eyes 2

U tmavého líčení je důležité, aby konzistence stínů byla dostatečně kvalitní a nedělala na očích nevzhledné fleky. Abyste si plynulé přechody ještě více pojistili, nezapomeňte víčko zmatnit korektorem nebo nanést bázi pod oční stíny.
MAKEUP TUTORIAL
Začněte od nejsvětlejších odstínů z paletky. Vystínujte a postupně ztmavujte. Pokud se chystáte na klasické, černé kouřovky, nanášejte stín z vnějšího koutku směrem k vnitřnímu.

profusion smokey eyes 3

Na rty zvolte nude rtěnku, která se k tomuto stylu líčení nejvíce hodí. Velmi příjemné a hlavně dlouhodržící jsou tekuté, matné rtěnky Ardell Beauty matte whipped. Jsou dostupné v mnoha světlých barvách, ale i výrazné růžové nebo červené. Příjemná konzistence na rtech nepne a vydrží v perfektním stavu několik hodin. Díky dobře tvarovanému aplikátoru rty vykreslíte do dokonalého tvaru.

Použité produkty pro recenzi

Registrovat u nás se vyplatí

Přijímat emaily od nás Vám ušetří kupu peněz i času.